Last Resort
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

forum RPG.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Boulevard of broken dreams.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Austin Bridges

Austin Bridges

Data de înscriere : 12/10/2010

Boulevard of broken dreams. Empty
MesajSubiect: Boulevard of broken dreams.   Boulevard of broken dreams. EmptySam Oct 16, 2010 6:33 pm

Era o seară caldă , mă gândesc că prea caldă pentru zilele lui octombrie; copacii ''năpârleau" , frunzele cădeau pe sol , umplând asfaltul.
Păşeam cu paşi grăbiţi , uşor deranjat de ceea ce mi se spusese cu câteva minute în urmă.
Sunt solo ce frumos rânjest , mormăind pentru mine.Mă aşez pe o bancă privind cerul stelelor.
Sus In jos
Mika

Mika

Data de înscriere : 15/10/2010

MesajSubiect: Re: Boulevard of broken dreams.   Boulevard of broken dreams. EmptySam Oct 16, 2010 7:46 pm

Mergeam agale, apasand tastele mobilului intr-un ritm aproape frenetic. Zambesc in coltul gurii.
Baterie descarcata. Grozav! /b] incerc sa ma stapanesc si bag repede telefonul inapoi in buzunar. Ma opresc intr-un loc si-mi trec mana prin par. Oftez prelung.
[b]Inca o zi pierduta fara rost..
Sus In jos
Austin Bridges

Austin Bridges

MesajSubiect: Re: Boulevard of broken dreams.   Boulevard of broken dreams. EmptyDum Oct 17, 2010 3:39 am

Casc prelung şi mă aşez pe o băncuţă în speranţa de a admira seara singur. Luna plină ... cer cu stele. Cer senin de asemenea.
Ar fi fost perfect sa aibă chitara şi să cânte.
Îşi lăsă capul pe spate.
Ooo sweet child o' mine... fredona încet .
Sus In jos
Lilith Locke

Lilith Locke

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Boulevard of broken dreams.   Boulevard of broken dreams. EmptyDum Oct 17, 2010 3:41 am

Am trecut pe langa tipul ce fredona o melodie, injurand printre dinti . Aveam chitara pe umar, si eram plina de nervi . Imi venea sa omor pe cineva...Am oftat lung, oprindu-ma in loc .
Sus In jos
Austin Bridges

Austin Bridges

MesajSubiect: Re: Boulevard of broken dreams.   Boulevard of broken dreams. EmptyMar Ian 10, 2012 11:32 pm

Se uită cu coada ochiului spre domnişoara nervoasă. El fiind un mare afemeiat se ridică în şezut.
De ce aşa nervoasă? o întrebă. Parcă o mai văzuse la magazinul de muzică , ahh! Şi pe la concertele mele. Frumos, avea un fan bun şi nu mă refer la modul de 'bun la suflet'.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Boulevard of broken dreams.   Boulevard of broken dreams. Empty

Sus In jos

Boulevard of broken dreams.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Broken bottles under children's feet

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Last Resort :: Orasul. :: Bulevardul.-
Mergi direct la: