| Broken bottles under children's feet | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Serena Von B.
Mesaje : 51 Data de înscriere : 10/10/2010 Localizare : Nowhere
| Subiect: Broken bottles under children's feet Lun Oct 11, 2010 11:51 pm | |
| Hey kids it's Borgore! Do you know what's hardcore? Soarele stălucea puternic pe cerul albastru, ca oceanul. Am tras mânecile capotului negru din lână peste mâinile mele reci și am închis ușor ochii. Încă mai aveam în minte imaginea străzii, la ora 7 dimineața, pe străzile aglomerate ale Berlinului, cu femeile agitate, îmbrăcate în rochii de la Diane von Fürstenberg, haine de piele neagră de la Banana Republic, pantofi de la Manolo și genți de la Burberry, care își duceau grăbite copiii la cea mai tare școală din Berlin, categoric, de bogătași. Îmi e dor de frappucinoul meu de dimineață și de săruturile dulci ale lui Joshua. Am deschis ochii și am privit obosită soarele.
Ultima editare efectuata de catre Serena Von B. in Lun Oct 11, 2010 11:58 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Lun Oct 11, 2010 11:56 pm | |
| Stateam intins in cealalta camera , cu ochii deschisi , privind tavanul sec. Mi-am muscat din reflez buza inferioasa , faceam asta des cand stateam si ma gandeam. M`am ridicat in capul oaselor privind in jur . Era dimineata. Eram la bustu gol , doar in niste boxeri negri amarati de Calvin Klein. Mi-am tras mai tare patura pe mine intinzandu`ma la loc. | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:03 am | |
| Mi-am dat jos capotul și am rămas într-un maieu verde, care îmi punea în evidență ochii și cu o pereche de blugi scurti, Levi's. Mi-am scuturat capul aranjându-mi părul roșcat și mi-am lăsat bretonul desfăcut. Am ieșit din cameră cu picioarele goale, unghiile findu-mi făcute cu ojă roșie. Am intrat în camera fratelui meu, Joshua, fără să bat la ușă. Dormea. Categoric. Am tras pătura ce era peste el și i-am șoptit îndiscret la ureche să se trezească. Trezirea, bro. | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:11 am | |
| Evident , nu ma speriase sau ceva. M-am intors catree ea privind`o. -M-am trezit de mult!spun putin ironic , stia ca nu imi placea sa mi se traga patura de pe mine , ma scotea din minti. -Tu nu ai somn ? | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:14 am | |
| Mă apucă un râs scurt când îl văzusem doar în boxeri. Omule, e ora nouă. Tu cât naiba mai vrei să dormi? | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:21 am | |
| -Cat am eu chef si inca un picspun tragandu`mi patura inapoi pe mine -E frig ! | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:24 am | |
| E frig pe naiba. Eu mor de cald și am pantaloni scurți. Am încheiat ușor oftând. De fiecare, dar de fiecare dată era așa. De parcă eu eram mama lui. Dar nu eram. M-am așezat ușor pe marginea saltelei. Și cam cât mai vrei tu să dormi? | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:26 am | |
| -Mi`a sarit somnuspun ridicandu`ma de pe pat cautandu`mi tricoul si pantaloni -Mi`ai vazut tricoul ala nenorocit? | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:28 am | |
| M-am întins pe pat când el se ridică și am căutat cu privirea un tricou în toată camera. Hmm... ai unul pe fotoliu. Poate ți-e de ajutor ăla. Mi-am întins puțin gâtul și mi-am rearanjat părul. Aveam o poftă nebună de o țigară. | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:31 am | |
| M-am uitat pe fotoliu. Era un tricoul negru . M-am dus si l`am luat. ala era. L-am luat pe mine apoi mi`am luat niste pantaloni de trening tot negri. -Mersi !spun iesind din camera -Hai sa mancam! | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:37 am | |
| M-am ridicat de pe pat și mi-am aranjat maieul și părul și am închis ușa camerei în urma lui Joshua. Ce vrei să mânânci? | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:38 am | |
| -aa... nu stiu , cereale! zic cororand scarile in graba , parca eram in intarziere , si nu eram. -Tu? | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:41 am | |
| Doar o țigară și o bere. Ar fi micul dejun perfect, am zis oarecum visătoare și am coborât scările după Joshua. Am ajuns în bucătărie și am văzut că aveam un pachet de Lucky Strike pe masă. M-am așezat cu fundul pe ea și am luat o țigară din pachet, aprinzând-o lacom și trăgând puternic un fum. Vrei și tu? | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:44 am | |
| -Nu , nu fumezi de alea!zic scotandu`i limba luandu`mi cerealele si laptele. Mi-am turnat intr`un bol . Am luat lingura si am inceput sa mestec -Mama unde e? | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:45 am | |
| Eh, i-am spus și am dat din umeri scrumând în scrumieră. Am tras încă un fum și l-am dat pe nas, gândindu-mă. Mama e nu știu. Sun-o. | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:50 am | |
| -Mie lene!zic laund inca o gura plina cu cereale mestecandu`le -Azi trebuie sa ma duc...spun putin ganditor | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 12:56 am | |
| Am terminat țigara și am aruncat chiștocul pe geam. M-am dat jos de pe masă și am luat o lingură, gustând cerealele fratelui meu. Erau ok. Nu bune, dar nici rele. Doar ok. Hm, unde mergi? Adică, unde trebuie să mergi? | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 2:59 am | |
| -Hei! fati si tu! spun luand bolul din fata ei si lingura din mana ei lacom. -Cica la fotbal , dar ma enerveaza sportu asta. | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:14 pm | |
| M-am șters ușor cu mâna la gură și m-am așezat pe un scaun lângă Joshua. Păi nu te du. Ce e așa greu? | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:18 pm | |
| -Pai nu ma duc ... spun luand bolul gol si lingura punandu`le in chiuveta. -Ma duc sa ma spal . Adica pe dinti si fac poate si un dus | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:22 pm | |
| Ah, ok. I-am zâmbit ușor fratelui meu și am zâmbit calmă. Am mai luat o țigară și am fumat-o ca un șarpe, așteptând la Joshua să plece din bucătărie. | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:24 pm | |
| Mi-am ridicat umeri plecand . Am urcat scarile adormit bagandu`ma in camera mea. Mi-am luat o pereche de boxeri , o pereche de blugi cu turu lasat si un tricou albastru deschis. M-am bagat in baie dandu`mi jos tricoul apoi pantaloni. | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:28 pm | |
| Era cald. Chiar era. Mereu Joshua trebuie să fie cel care răcește lucrurile, chiar și temperatura casei. Cât puteam să-l urăsc. Dar totuși, să-l ador. M-am ridicat de pe masă, lăsând țigara neterminată în scrumieră și am plecat către baie. Miroseam a fum și nu se știa când avea de gând să vină mama, așa că trebuia să miros ok. Când am ajuns mi-am dat hainele jos și am ezitat să intru în duș, dar după mi-am dat seama că Joshua era acolo. Oh, câcat. Am tras aer în piept și am intrat în duș, lângă el. Poate nu o să simtă prezența mea. | |
|
| |
Von D. Joshua Admin
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:31 pm | |
| Am simtit o racoare pe spinare cand cineva deschise usa . M-am intors si am vazut`o pe Serena. Am privit`o confunz -Ce faci? | |
|
| |
Serena Von B.
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet Mar Oct 12, 2010 9:35 pm | |
| Am închis ochii când l-am văzut că se întoarce. Nu era o priveliște prea plăcută. Duș. Tu? l-am întrebat ridicând ușor din sprânceană. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Broken bottles under children's feet | |
| |
|
| |
| Broken bottles under children's feet | |
|