Last Resort
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

forum RPG.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Doar cateva lacrimi -.-"

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Lilith Locke

Lilith Locke

Data de înscriere : 12/10/2010
Varsta : 28

Doar cateva lacrimi -.-" Empty
MesajSubiect: Doar cateva lacrimi -.-"   Doar cateva lacrimi -.-" EmptyVin Oct 15, 2010 9:37 pm

M-am lasat usor pe mormantul fostului meu iubit . Murise intr-un avion particular, dar pe cine interesase ? Pe nimeni, normal . Toti trebuisera sa ma atace pe mine ! Eu eram ca care ramasese in picioare, eu trebuia sa tac si sa inghit . Cateva lacrimi mi-au cazut pe obtaji rumeni .
Sus In jos
Robin

Robin

Data de înscriere : 11/10/2010

Doar cateva lacrimi -.-" Empty
MesajSubiect: Re: Doar cateva lacrimi -.-"   Doar cateva lacrimi -.-" EmptyDum Oct 17, 2010 9:25 pm

Se afla la mormantul surorii ei de cateva ore bune. Niciodata nu isi dadea cum zbura timpul cand statea in locul acesta. De ce? Nici ea nu-si dadea seama uneori. Statea si se gandea la vremurile bune, momentele frumoase din copilarie alaturi de sora ei, desi stia ca toate acestea nu se vor intoarce.
Ochii ii erau putin rosiatici de la plans si se simtea obosita, dar tot nu se ridica din fata mormantului.
" Poate ar trebui sa merg acasa! " Isi zise ea, privind ceasul de la mana si mirandu-se cat de mult trecuse de cand se afla aici.
Sus In jos

Doar cateva lacrimi -.-"
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Last Resort :: Out of Town. :: Cimitirul.-
Mergi direct la: