Last Resort
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

forum RPG.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miezul noptii ce poti gasi?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Sabrina Bryan

Sabrina Bryan

Data de înscriere : 12/10/2010

In miezul noptii ce poti gasi? Empty
MesajSubiect: In miezul noptii ce poti gasi?   In miezul noptii ce poti gasi? EmptyVin Oct 15, 2010 2:39 pm

Mergeam cu pasi marunti pe bulevard in timp ce afara era noapte. Becurile erau arse si numai lumina lunii mai dadea o simpla sclipire de lumina. Nu stiam unde mi-a fost capul sa merg de una singura in miez de noapte. Tot ce vroiam sa fac era sa scap de gandurile din trecut cele ce ma afectau foarte tare...
Sus In jos
Lilith Locke

Lilith Locke

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: In miezul noptii ce poti gasi?   In miezul noptii ce poti gasi? EmptyVin Oct 15, 2010 2:41 pm

Am luat-o pe bulevard grabita dupa ce am iesit de la repetiti . Capul ma durea ingrozitor si imi era si frica . Pasii mi se auzeau usor in surdina...
Sus In jos
Sabrina Bryan

Sabrina Bryan

MesajSubiect: Re: In miezul noptii ce poti gasi?   In miezul noptii ce poti gasi? EmptyVin Oct 15, 2010 2:45 pm

Nu ma gandeam la ce mi se putea intampla. Speram sa mor inainte sa mai am alte vise cu trecutul, inainte sa mai sufar. Lacrimile au inceput sa imi cada, mergad in continuare.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miezul noptii ce poti gasi?   In miezul noptii ce poti gasi? Empty

Sus In jos

In miezul noptii ce poti gasi?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Last Resort :: Orasul. :: Bulevardul.-
Mergi direct la: