Last Resort
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

forum RPG.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Fisa Pesonajului.

In jos 
+17
Kim
Silvia Lair
Pixie
Robin
RuRu Hinamori.
Lilith Locke
Megan Fielding
Harvey Christian
Yashimitsu Kimiko
Austin Bridges
Xavier Abbas
Lex Davis
Dimitri Belikov
Sabrina Bryan
Andy Sixx
Serena Von B.
Von D. Joshua
21 participanți
AutorMesaj
Von D. Joshua
Admin
Von D. Joshua

Data de înscriere : 10/10/2010

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyDum Oct 10, 2010 5:08 am

Nume:
Prenume:
Varsta:
Ocupatie:
Zodie:
Orientare sexuala:
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] :
Poza:

Poza e obligatorie , si sa fie diferita de cea de la avatar sau semnatura!Deasemenea toate punctele sunt obligatori!

Fisa mea :
Nume:Von
Prenume:Daniell Joshua
Varsta: 19 ani
Ocupatie:cantaret
Zodie:balanta
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] :A ajuns pe marileecrane la vartsa de la 7 intr`o reclama.Tatal lui a murit anul trecut intr`un accident de motocicleta. Mai are o sora mai mica si un frate mai mare. Are o trupa , el este chitaristul si vocalistul trupei.
Poza:Fisa Pesonajului. 2qjxizk

Ultima editare efectuata de catre Von D. Joshua in Mar Oct 12, 2010 12:48 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://last-resort.forumgratuit.ro
Serena Von B.

Serena Von B.

Data de înscriere : 10/10/2010
Localizare : Nowhere

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyDum Oct 10, 2010 9:27 pm

Nume
Von
Prenume
Serena Beatrix
Vârsta
18 ani
Ocupație
Fotograf
Zodie
Berbec
Orientare sexuală
Heterosexuală
Scurt istoric
Serena este o tânără talentată din Berlin, care a primit de la naștere darul de fotograf. La vârsta de 17 ani a primit primul ei aparat profesional și îl poartă mereu cu ea, pentru că nu se știe când îi vine imaginația. Este o romantică, aiurită și are o ambiție foarte uimitoare. Fumează, bea și se droghează. Uneori mai cântă la pian, dacă pianul se află într-o încăpere cu ea. Are degete lungi, palide, de pianistă și un oarecare talent și ureche muzicală. Are un frate Joshua mai mare cu un an, pentru care are o mică atracție.
Poză
Fisa Pesonajului. PLAaaaaaaaaaaH_heyyyyy_by_meriirem

Ultima editare efectuata de catre Serena Von B. in Mar Oct 12, 2010 12:50 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Andy Sixx

Andy Sixx

Data de înscriere : 12/10/2010

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 12:31 am

NumeSixx
PrenumeAndy
Vârsta21
Ocupațiecantaret in propria formatie(Blcak Veil Brides),ocazional tatuator
Zodieleu
Orientare sexuala:bi
Scurt istoric De cand se stie,Andy a intampinat numai greutati in viata:a ramas fara parinti fiind crescut de o ruda si anume un unchi pana la varsta de 18 ani,colegii de la scoala se legau de el datorita stilului pe care-l avea si nicaieri nu-si gasea locul.Decis sa treaca peste toate aceste lucruri si sa-si creeze o lume a lui unde toti sunt egali,isi infiinteaza propia formatie unde canta pana si in prezent
Poză
Spoiler:

Ultima editare efectuata de catre Andy Sixx in Mar Oct 12, 2010 2:49 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Sabrina Bryan

Sabrina Bryan

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 12:53 am

Nume: Bryan
Prenume: Sabrina
Varsta: 21 ani
Ocupatie: cantareata [solo si in trupa]
Zodie: varsator
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : Sabrina si-a inceput cariera intr-un film muzical. De acolo a inceput sa cante si asa este o mare cantareata. Are concerte peste tot in lume, si nu prea vrea sa povesteasca trecutul ei. Este dureros si nu vrea sa isi aduca aminte. Prefera sa spuna numai prietenilor foarte apropriati, sau in cei care are incredere.
Poza:
Fisa Pesonajului. Tn2_sabrina_bryan_1

Ultima editare efectuata de catre Sabrina Bryan in Mar Oct 12, 2010 1:04 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Dimitri Belikov

Dimitri Belikov

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 1:03 am

Nume: Belikov
Prenume: Dimitri
Varsta: 23
Ocupatie: Profesor
Zodie: sagetator
Orientare sexuala: bi
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : Este de origine rusa. A plecat de acasa cand avea 14 ani, dorind sa fie pe picioarele lui. Tatal lui este un om importand din Rusia, dar lui nu'i pasa asta. Ii place muzica si de aceea a absolvit facultatea de muzica, devenind profesor.
Poza:
Fisa Pesonajului. Zryomo1
Sus In jos
Lex Davis

Lex Davis

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 1:05 am

Nume: Davis
Prenume: Lex
Varsta: 19 ani
Ocupatie: D.J. prin cluburi.
Zodie: Varsator
Orientare sexuala: Bi
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : Lex e genul de baiat de cartier, mai ales cand a fost mic s-a pierdut in Tokyo - la cinci ani s-a pierdut - si a fost gasit si crescut de un sef Yakuza, ce l-a invatat tot ce stia despre mafie si alte chesti. La varsta de 16 ani, Lex a devenit D.J., destul de cunoscut si nu vrea sa isi mai vada familia sa adevarata, ca din adins l-au lasat in Tokyo.
Poza:Fisa Pesonajului. Garrett_hedlund_1222710529
Sus In jos
Xavier Abbas

Xavier Abbas

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 1:54 am

Nume:Abbas
Prenume:Xavier
Varsta:16
Ocupatie:barman
Zodie:Leu
Orientare sexuala:bisexual
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!]: Parintii lui au murit intr-un accident de masina cand el avea 14 ani. A fost si el in masina cu ei, dar a fost singurul care a supravietuit. De aproape doi ani de la accident, nu s-a mai urcat in vreo masina. Prefera sa mearga pe jos sau cu motorul. Mai are doi frati mai mari, unul de 20 si celalalt de 22 de ani. Acestia inca mai au grija de el, chiar daca locuiesc in apartamente separate.
Poza:Fisa Pesonajului. Asd2c
Sus In jos
http://bipolaritykid.wordpress.com/
Austin Bridges

Austin Bridges

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 1:54 am

Nume: Bridges
Prenume: Austin
Varsta: 19-20
Ocupatie: Cântăreţ.
Zodie: Berbec
Orientare sexuala: Heterosexual.
Scurt istoric : Austin este un puşti rebel , agitat dar tăcut. Majoritatea fetelor sunt moarte după el , nu doar pentru că aspectul lui este impecabil , dar tatăl lui este unul dintre cele mai cunoscute staruri de rock-metal. Mama lui a decedat în urma cu câţiva ani când era cu tatăl lui Austin la o vânătoare , a fost împuşcată mai precis. Tânărul a reuşit să trăiască fără mama lui liniştit . Austin este un englez convins , cu un accent profund . Nu se impacă cu tutunul de ţigare , dar cu drogurile da. Fan al narghileei.
Poza:Nu am una diferită de avatar sau semnătură. Sorry XD
Sus In jos
Yashimitsu Kimiko

Yashimitsu Kimiko

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 2:48 am

Nume:Yashimitsu
Prenume:Kimiko
Varsta:18 ani
Ocupatie:studenta
Zodie:capricorn
Orientare sexuala:hetero
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] :A fugit de acasa la varsta de 12 ani,dupa ce parintii ei s-au departit.O perioada de timp a stat cu tatal ei in Franta,apoi s-a reintors in Italia pentru asi vizita mama.Dupa cativa ani mama ei a murit intr-un incendiu iar ea a plecat in lume pentru a se descurca singura,invatand sa cante si la pian intre timp.
Poza:
Spoiler:
Sus In jos
Harvey Christian

Harvey Christian

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 3:18 am

Nume: Harvey
Prenume: Christian
Varsta: 19
Ocupatie: asasin platit si cantaret prin cluburi.
Zodie: Pesti
Orientare sexuala: Bi
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : A fost adoptat la nastere, nestiind din ce cauza parintii lui adevarati nu l-au vrut. Intre timp, a inceput sa lucreze cu mafia. S-a"descotorisit" de parintii lui adoptivi, si a plecat in lumea larga vrand sa se descurce singur.
Poza: Fisa Pesonajului. 23octubre

Sus In jos
Megan Fielding

Megan Fielding

Varsta : 30

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 3:30 am

Nume: Fielding
Prenume: Megan
Varsta: 17 ani
Ocupatie: eleva, pictorita si scriitoare

Zodie: taur
Orientare sexuala: bisexuala
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : Fiind o rebela, pleaca de acasa la varsta de 14 ani profitand de faptul ca isi expuse picturile intr-un muzeu celebru si avea destui bani pentru a se muta intr-un apartament nou; isi continua studiile sperand sa urmeze o facultate de arta dramatica; desi adora sa scrie si are deja publicate 3 romane, prefera sa picteze in timpul liber
Poza: Fisa Pesonajului. Emsy2
Sus In jos
Lilith Locke

Lilith Locke

Varsta : 28

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 3:35 am

Nume: Locke
Prenume: Lilith
Varsta: 20
Ocupatie:Fotograf, Cantareata
Zodie: Gemeni
Orientare sexuala: Heterosexuala
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : Este si va fi mereu o fire rebela si jucausa . A mostenit talentul de cantareata de la mama sa, iar inspiratia in arta fotografiatului de la tatal ei . Parinti ei sunt cunoscuti, ca si ea . Are propria trupa, ea fiind vocalista si chitarista .
Poza:
Fisa Pesonajului. Hanna_beth--large-msg-120673768237
Sus In jos
RuRu Hinamori.

RuRu Hinamori.

Localizare : Land of Joyness.

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 3:54 am

Nume: Hinamori
Prenume: RuRu
Varsta: 17
Ocupatie: Eleva, tobosar
Zodie: Scorpion
Orientare sexuala: Hetero
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : S`a nascut in Japonia, fiind alaturi de familie. Timp de 16 ani a trait alaturi de ambii parinti, dar se pare ca inainte de aniversarea acesteia, tatal ei a murit intr`un mod misterios. Singura ruda pe care o are este mama sa. Nu prea mai tin legatura de cand tatal sau a decedat; Viseaza sa ajunga departe, dar mai intai isi doreste sa`si termine studiile.
Poza:

Fisa Pesonajului. Rina100321

Sus In jos
Robin

Robin

Data de înscriere : 11/10/2010

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 5:14 am

Nume: Browning
Prenume: Robin
Varsta: 16
Ocupatie: Scriitoare, inca eleva
Zodie: Scorpion
Orientare sexuala: Heterosexuala
Scurt istoric: La o varsta frageda a fugit de acasa, fiindca nu mai suporta certurile dintre mama si tatal ei. A decis ca-i va fi mai bine fara ei. Desigur,dupa cativa ani a inceput iar sa tina legatura cu ei,dar ii vedea foarte rar. S-a mutat in Australia, iar la 15 ani a fost publicata o nuvela intr-o revista. Un critic a laudat-o si a incurajat-o sa-si publica chiar un roman.
Poza: Fisa Pesonajului. Emily1
Sus In jos
Pixie

Pixie

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 12, 2010 11:11 pm

Nume:Stroup
Prenume: Pixie
Varsta:19
Ocupatie: pictorita
Zodie:gemeni
Orientare sexuala:Hetero
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] :Parintii sai au divortat in urma cu doi ani, a ramas singura contiindu-si studiile. Incepe sa picteze la varsta de 11 ani, perfectionandu-se in mod constant. Inepe sa isi castige existenta prin pictura de la varsta de 14 ani, pana in prezent descurcandu-se de una singura.
Poza: Fisa Pesonajului. 2d7sfgo
Sus In jos
Silvia Lair

Silvia Lair

Data de înscriere : 13/10/2010

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMier Oct 13, 2010 1:27 am

Nume: Lair
Prenume: Silvia
Varsta: 18
Ocupatie: scriitoare
Zodie: scorpion
Orientare sexuala: bi
Scurt istoric: Silvia este fiica unui gangster si a unei femei casnice. Cand era mica, ea si familia ei au trait intr-o casa mare unde ea a fost crescuta intr-un stil de moda veche dar care i-a placut. Imediat ce tatal ei a intrat intr-o incurcatura si a fost inchis, ea a devenit principalul subiect de barfa al scolii. Toti o tratau ca pe o paria, astfel ea nu s-a putut bucura de anii din I-IV. Cand ea implinise 14 ani, sora ei a devenit o yanki, un fel de adolescenta excentrica care se machiaza strident si consuma droguri. Silvia a prins-o pe sora ei furisandu-se iar aceasta i-a spus ca daca nu o va para, poate veni cu ea. Asa Silvia a ajuns sa mearga in club, sa isi faca prieteni si sa devina la randul ei o yanki.
A intrat in puscarie in urma unei rafueli cu cateva fete mai mari din gasca. Politia a acuzat-o de consum de droguri si agresiune.
Poza:
Fisa Pesonajului. 2ew1dm9
Sus In jos
Kim

Kim

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMier Oct 13, 2010 1:31 am

Nume: Jae Jung
Prenume: Kim
Varsta: 20
Ocupatie: cantaret
Zodie: varsator
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : A fost dat spre adoptie de catre parintii sai naturali, fiind, pe urma, adoptat de o familie cu 8 fete. Nu a stat prea mult cu ei, caci in clasa a 7-a si-a urmarit visul de cantaret, pana ce a dat a doua sa auditie si a intrat in trupa: dong bang shin ki. De atunci e din ce in ce mai ocupat de a mai tine legatura cu oricare din cele doua familii, dar surorile sale il mai suna.
Poza:
Spoiler:
Sus In jos
Sano Shinya

Sano Shinya

Localizare : Undeva (O.o)"

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMier Oct 13, 2010 3:57 pm

Nume: Sano
Prenume: Shinya
Ocupatie: Bassist, face parte dintr-o formatie de rock.
Zodie: Rac
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : De mic, parintii lui ii ofereau mai tot ce isi dorea. Si-a infiintat impreuna cu prietenii sai propria trupa de rock, fiind mandru de ceea ce a realizat, chit ca avea doar 17 ani. Faima nu l-a facut infumurat, si nici bogatia. Cantatul pentru el este ceva ce-l relaxeaza.
Poza:
Fisa Pesonajului. Ancafekanon
Sus In jos
Dot

Dot

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyJoi Oct 14, 2010 2:37 am

Nume:Yakushiji
Prenume:Hero
Varsta:21
Ocupatietudent momentan,Nu are o ocupatie prea clara doar multe hobiuri.
Zodie:leu
Orientare sexuala:bi
Scurt istoric :Trecut,toti avem un trecut.Al meu e ingrpat unde in subconstient. Lam uitat sau mai bine zis am vrut sa scap de el. Ce trebe stiut e ca parinti s-au dus ,fratele meu s-a sinucis iar eu, incar fiecare regula care mi se pune in fata.
Poza:
Spoiler:

Sus In jos
Mika

Mika

Data de înscriere : 15/10/2010

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyVin Oct 15, 2010 9:44 pm

Nume: Kitsuro
Prenume: Mika
Varsta: 18 ani
Ocupatie: eleva, solista
Zodie: Leu
Orientare sexuala: hetero
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : S-a nascut in Kyoto unde si-a trait primii sai 13 ani din viata alaturi de tatal sau, in timp ce mama sa era bolnava de cancer, care mai apoi a murit. La 15 ani a plecat in America cu tatal sau, unde acesta si-a refacut viata si unde Mika si-a inceput studiile la liceu. Stie cum e sa pierzi pe cineva, si cu toate astea nu i-ar dori nimanui sa treaca prin asta. In general, este o fire destul de vesela si foarte prietenoasa, insa ce'i drept cam capoasa si incapatanata precum un catar. Si-a dorit intotdeauna sa faca parte dintr-o trupa, insa toate imprejurarile au "incurajat'o" sa se descurce pe cont propriu.
Poza:

Spoiler:
Sus In jos
Miku

Miku

Data de înscriere : 26/10/2010

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. EmptyMar Oct 26, 2010 8:53 pm

Nume: Tsukiyama
Prenume: Akiharu (i se mai zice si Miku)
Ocupatie: Solist intr-o trupa rock
Zodie: Capricorn
Orientare sexuala: Hetero
Scurt istoric [ nimim 2 randuri!] : De la varsta de 4 ani parintii lui s-au despartit si au luat-o pe cai diferite. El a ramas cu mama lui intr-un orasel mic din Japonia.El s-a apucat de cantat de la varsta de 9 ani.Acum face parte dintr-o trupa faimoasa de rock.
Poza:
Spoiler:
Sus In jos
Continut sponsorizat

Fisa Pesonajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa Pesonajului.   Fisa Pesonajului. Empty

Sus In jos

Fisa Pesonajului.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Last Resort :: Fisa Personajului. :: Fisa Personajului.-